Kis szériás, nyomtatott prémium papírtermékek igényes és tudatos vállalkozásoknak

Elindultunk!

Nyomtatott papírtermékek, névjegykárty, csomagolás matrica_Amistyle Design

💎 Nagyon izgatott vagyok, mert végre megmutathatom, amin a kis családi vállalkozásunkban már hónapok (de lassan már inkább évek) óta agyalunk, dolgozunk, ügyködünk.

💍 Az esküvős és baby termékeink mellett egyre többször felmerült az igény, hogy tudatos és igényes vállalkozók számára is készítsünk olyan papírdesignokat, amelyekkel a márkájukat, a marketingünket támogatni, a vásárlóik felé pedig a vevőélményt növelni tudják.


🎀 Így elkezdtünk fejleszteni egy termékpalettát a saját, kézzel festett, nőies stílusunkban.

És ahogy így gyarapodtak és tisztultak bennünk az elképzelések, egyre inkább úgy gondoltuk, hogy ennek a vonalnak egy külön otthont, egy saját különálló webáruházat is készítünk, hogy még átláthatóbb legyen a kép és minden vásárlónk könnyebben el tudjon a termékeink között igazodni és a két téma (családi ünnepek és a vállalkozások) ne keveredjenek egymással. 


❤️ Külön öröm számomra, hogy mindezt az új ötletet a családi vállalkozásunkban, kreatív és tehetséges lányaim értékes segítségével és a férjem támogatásával együtt valósítottuk meg ❤️

🌿 Így született meg az Amistyle-Design.hu oldalán az új webáruházunk, az Amistyle Grafika (nem is olyan) kistestvére, ahol a megszokott minőségben és ügyfélkiszolgálással, kis szériás nyomtatott prémium papírtermékeket kínálunk igényes és tudatos vállalkozóknak.

🌟 Kiknek tudunk első sorban segíteni és mivel?
💎 Ha webshopod van és csomagokat szállítasz ki, doboz- és borítékzáró matricákkal, csomagkísérő kártyákkal, termékcímkékkel és -matricákkal tudunk Téged ellátni  – hogy még a csomagjaid is a márkádat támogassák. Válogathatsz még termék instrukciós- valamint köszönőkártyáink között is.

💎 Ha szolgáltatóként vállalkozol, egyedi és prémium névjegykártyáink segítségével kapcsolatot teremthetsz leendő ügyfeleiddel és elmélyítheted a kapcsolatot a már meglévő klienseiddel.

💎 Ha a szépségiparban tevékenykedsz, fodrász, kozmetikus, műkörmös vagy, szoláriumod, vagy kis üzleted, szalonod van, készítünk számodra a névjegykártyák mellett árlistákat, időpontkártyát, ajándékutalványokat, kuponokat is.

💎 Jóga-, vagy fitnesz-stúdiód van? Akkor a fentiek mellett elkészítjük Neked a saját személyre szabott bérleteidet is.

🛍 Termékeink különlegessége, hogy mindig design kollekciókban gondolkodunk és a termékpalettánkat úgy készítjük el, hogy a teljes kollekcióból tudj válogatni. Tehát ha tetszik egy design, akkor ennek a mintájával készülhet el számodra több, egységes kinézetű termék is – pl. a doboz záró matricád, a termékcímkéd és a névjegykártyád is egy összhangban lévő stílusban készül el – persze csak ha Te is így szeretnéd!

🔖 Termékeink és kollekcióink készítése és feltöltése folyamatban van, a következő hetekben újabb és újabb designok közül válogathattok!
📍Nézzetek körül nálunk és ha bármi kérdésetek van, keressetek minket a kapcsolati űrlapon keresztül, vagy írjatok az ami@amistyle-design.hu email címre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Kövess minket!

Your Cart
0