Kis szériás, nyomtatott prémium papírtermékek igényes és tudatos vállalkozásoknak

Fizetési információk

Mivel a webáruházban többnyire egyedi, személyreszabott termékek rendelhetők, a rendelések teljesítése kizárólag előre fizetéssel történik.
Utánvétes fizetésre nincs lehetőség.
A rendelt termékek ellenértéke

Sürgősségi felár: a rendelési összeg 40%-a (minimum 1.000 Ft) – az elkészítési határidő ebben az esetben: kapacitástól és a rendelt mennyiségtől függően a rendelés ellenértékének beérkezésétől számított 3 munkanap vagy 5-7 munkanap (termékenként változó – az egyes termékek adatlapján feltüntetésre került a konkrét határidő)
További részletek a sürgősségi megrendelésről»

Banki átutalás
A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti. A megjegyzés rovatban tüntessük fel a rendelésszámot. A tervezés az összeg beérkezését követően történik.
A banki átutalás fizetési módot csak belföldi vevőink választhatják, az csak magyarországi forintos bankszámláról indítható. Külföldi bankszámláról, vagy forinttól eltérő devizanemben
történő utalás esetén a vállalkozó számláján beterhelt konverziós díjak és más banki költségek a vevőt terhelik és továbbszámlázásra kerülnek felé.
A rendelés elküldése után automatikusan megkapja megadott email postafiókjába a díjbekérőnket a Számlázz.hu rendszerén keresztül, melyben a Tovább a fizetéshez gombra
kattintva megtekintheti a díjbekérő részleteit és az átutaláshoz szükséges információkat.

Az átutaláshoz szükséges adatok:

Kövess minket!

Your Cart
0