Kis szériás, nyomtatott prémium papírtermékek igényes és tudatos vállalkozásoknak

Teljesítési határidők

FONTOS MEGJEGYZÉS: A lenti határidők tájékoztató jellegűek! Az ÁSZF szerinti kötelező teljesítési határidő 30 nap, de természetesen még egyetlen esetben sem tartott ennyi ideig a megrendelés elkészítése. Az alább felsorolt határidők azt a gyakorlatot mutatják, amely alapján a megrendeléseket a mindenkori kapacitásom alapján általában teljesíteni tudom

Az egyes terméktípusokra különböző teljesítési határidőt tudok biztosítani és természetesen ez függ a rendelt mennyiségtől is.
Az alább megjelölt határidőkbe a legtöbb esetben beleférünk, sőt leginkább ennél még sokkal hamarabb is elkészülnek és feladásra kerülnek a csomagok.
Ha valami miatt esetleg csúszás lenne, mindenképpen felveszem a megrendelővel a kapcsolatot és egyeztetünk.

Ha SÜRGŐSSÉGI RENDELÉST szeretnétek, arra is van mód, ez esetben rendeléskor kérlek írjátok be a megjegyzés rovatba, hogy Sürgősségi rendelést szeretnétek, és amennyiben ez megoldható, és kapacitásomba belefér, rendelés után küldök egy külön díjbekérőt a sürgősségi felárról, mely a megrendelés végösszegének (szállítási díj nélkül számítva) 40%-a (minimum 1000 Ft).
Ebben az esetben a mintát 1-2 munkanapon belül küldöm, majd ennek jóváhagyásától számítotott 1-3 munkanapon belül átadom a futárnak a csomagot (ez változhat, függ a rendelt mennyiségtől is, de erről rendelés után rögtön egyeztetünk).

(A GLS szinte mindig egy munkanapos szállítással teljesít, viszont az általuk történő késés miatt felelősséget még sürgősségi rendelés esetén sem tudunk vállalni)

Elkészítési határidők

Kérdésed van?

Ha ezzel kapcsolatban bármilyen kérdésed vagy kérésed van, keress az alábbi űrlapon keresztül:

    Részletek»

    Kövess minket!

    Your Cart
    0